Udtalelser

Her er et par udtalelser fra mennesker, der bruger dabeat produkter:

DaDrum er virkelig en meget unik tromme; den har utrolig mange forskellige klange, kombineret med en meget varm, stærk og kraftfuld lyd.

Lyden, det smukke design og den lette vægt af DaDrum sammenlignet med andre trommer jeg bruger er bare fantastisk.
Jeg har aldrig set eller hørt noget lignende før.

Lydmæssigt fungerer DaDrum helt fantastisk kombineret med et trommesæt, grundet formen og dens 10 tommer størrelse. Den varme baslyd skærer igennem og de høje klange er bare perfekte.
Når man bruger siderne, kan den lyde som en lilletromme med ekstra kant og en særlig pitch. Alt i alt giver det rytmesektionen en ny forbedret og varieret dimension af lyde.
Hvis du for eksempel spiller reggaemusik er DaDrum helt unik – det er den mest unikke percussiontromme du kan bruge i reggae, fordi den har både de dybe og høje klange, samt lyden af siderne - og også mute - den har alt.
Jeg bruger DaDrum i alle genrer fra Afro / reggae / Hip hop til Pop / Rock og Big Bands - både i studiet og live.

Hvad kan jeg sige - Tanken og kvaliteten bag dabeat trommer er unik på alle måder, hvilket er virkelig vigtigt i mit arbejde som musiker / percussionist.
 

Ayi Solomon (GH) - Percussionist og komponist

Jeg elsker DaDrum. Jeg nyder virkelig at spille det. Det giver mig en god variation af op-og mellemtoner. Det er også meget ydmyg i udseende, men lyder kraftfuld.

Jeg elsker at bruge den på Soobax, fordi lyden fra DaDrum gennemborer gennem alle 808's. Og når jeg bruger det i de dele af en Snare, snap er bare perfekt.

Dybest set er jeg meget tilfreds med DaDrum, det er en af mine favoritter.

K’NAAN - The Dusty Foot Philosopher

Som musikterapeut og musikpædagog i specialundervisning bruger jeg DaDrum som en af mine primære instrumenter. DaDrum kan akkompagneres med klaver, sang og guitar, når man spiller kendte sange, eller i musikalsk improvisation.

Når man bruger musikken som et terapeutisk redskab, kræver det musikinstrumenter af høj kvalitet og hvis jeg skal vælge en tromme, er DaDrum mit første valg.

At arbejde med DaDrum giver mig en bred vifte af muligheder: dens fyldige baslyd giver mig og mine kunder en tilfredsstillende måde at arbejde med aspekter af jordforbindelse. Vibrationerne fra DaDrum giver mig også mulighed for at bruge lavfrekvente lydbølger terapeutisk.

I min erfaring hjælper den smukke klang af DaDrum til at motivere mine klienter til at udtrykke sig musikalsk. Ved at nå dette mål, er vi allerede nået langt!

Når man rejser meget fra en arbejdsplads til en anden, bliver vægt hurtigt et problem. DaDrum er meget let uden at forringe lydkvaliteten, det gør den nem at transportere når man rejser til og fra skoler, hospitaler, terapiklinikker osv.

Den fantastiske lyd af DaDrum gør den til en førsteklasses håndlavet afrikansk tromme.
Mit førstevalg når jeg skal vælge instrumenter til musikterapi. Absolut!
 

Miriam Karpantschof - Musikterapeut (Master of Arts)

DaBeat = Utrolig kvalitet og lyd! Storslået håndværk. Elsker det.

Alicia Warrington (US) - Trommeslager

Min nye DaDrum har givet mig en ny dimension af lyde som jeg ikke havde før.

Lyden er høj. Den er lav. Den er varm. Jeg elsker den!
 

Birger Sülsbrück (DK) - Percussionist, orkesterleder og forfatter